Filmmiddag in Heerenveen: ‘Collateral Beauty’

Datum/Tijd
zondag 17 november
13:15 - 17:15

Locatie
De Bios
Burgemeester Kuperusplein 52
Heerenveen

De regio Noord organiseert verschillende activiteiten in de regio. Je bent op zondag 17 november aanstaande hartelijk welkom om mee te gaan naar de film ‘Collateral Beauty’, met onder andere Will Smith. Na afloop is er koffie en thee en iets lekkers, om even na te praten.

Organisator Hieke: ‘Vorig jaar in november hebben we de film “Rabbit Hole” gezien bij het filmhuis in Kollum. Ook dit najaar is er weer een filmmiddag rondom het thema van verlies met de film Collateral Beauty. Deze staat gepland op 17 november om half twee. Kom ook, wij zijn er al vanaf kwart over 1!’
Je woont de film bij tegen een eigen bijdrage van 7 euro pp.

‘Collateral Beauty’

Een succesvolle New Yorkse reclameman raakt door een tragedie diep in de put. Terwijl zijn vrienden zich ernstig zorgen maken om zijn welzijn, probeert hij antwoorden te krijgen vanuit het universum door brieven te schrijven naar Liefde, Tijd en Dood. Pas op het moment dat er onverwacht persoonlijke reacties komen op zijn brieven, begint hij langzaam te begrijpen hoe deze elementen met elkaar verbonden zijn in het leven. Hij ontdekt dat er zelfs in tijden van groot verlies ook mooie momenten van betekenis en schoonheid kunnen zijn. (Bron: Filmladder.nl)

Meld je SVP aan via onderstaand formulier:

Meer activiteiten

16 november 2019

Ouderweekend OOK 2019

Het jaarlijkse ouderweekend van OOK is gericht op het bieden van troost, herkenning en perspectief aan ouders van een overleden kind. Aanmelden via de site.

Lees meer

2 november 2019

Vervallen – Workshop ‘fotolijstje haken’ in Lucaswolde

Op 2 november 2019 haken we een fotolijstje. Tijdens het haken is er ruimte om herinneringen op te halen aan jouw overleden zoon, dochter, broer of zus. Werk met je handen aan een nieuwe herinnering.

Lees meer
Spring naar toolbar