Decembermiddag met Marinus van den Berg

Datum/Tijd
zaterdag 19 december
Hele dag

Locatie
Het Centrum
Constantijnstraat 7A
Nijverdal

Op zaterdag 19 december organiseert OOK een lotgenotenbijeenkomst in Het Centrum in Nijverdal. Marinus van den Berg houdt de inleiding.
Marinus van den Berg werd in 1947 in Wijhe (Overijssel) geboren. Hij bezocht het kleine seminarie te Zenderen en studeerde vervolgens aan de Katholieke Theologische Hogeschool Utrecht en aan de Universiteit van Yale in New Haven (VS). Nadat hij acht jaar pastor in het verpleeghuis Randerode in Apeldoorn was geweest, werd hij in 1984 pastoraal vormingswerker voor de gezondheidszorg in Almelo. Sinds 1 juni 1998 is hij geestelijk verzorger in Rotterdam.
Marinus van den Berg heeft al tientallen boeken geschreven. Rode draad in zijn werk: omgaan met de dood moet je niet wegstoppen. De dood hoort bij het leven. Door met elkaar te praten kun je leren op een menselijke manier om te gaan met afscheid en de dood.
De middag begint om 13.30 uur en de zaal is open vanaf 13.00 uur. Ouders, broers en zussen en meelevende naasten zijn van harte welkom en als men wil, kan men een foto van zijn of haar overleden kind op de daarvoor bestemde tafel plaatsen.
Graag aanmelden bij Annigje Jannink-Annink via e-mail of telefonisch via 053- 4342650.
Hartelijk welkom!

Meer activiteiten

7 november 2020

‘THEATER DRAAD VERBINDT MENSEN MET ELKAAR’ in Rotterdam

Met zo min mogelijk middelen en met optimaal improvisatietalent zet Theater Draad de verbeelding aan het werk; daar is alles mogelijk! Kom naar Rotterdam, 7 november 2020.

Lees meer
Spring naar toolbar