Allerzielen Alom Bergen op Zoom 2018

Datum/Tijd
zondag 28 oktober
17:30 - 19:00

Locatie
Crematorium Zoomstede
Mastendreef 5
Bergen op Zoom

Op zondag 28 oktober wordt in Bergen op Zoom stil gestaan bij Allerzielen. Een aantal van onze vrijwilligers zal een bijdrage leveren aan de herdenkingstocht in het kader van “Allerzielen Alom” op de begraafplaats van Bergen op Zoom.
Om 17.30 uur vindt in de aula van het crematorium aan de Mastendreef een herdenkingsbijeenkomst plaats voor de overledenen. Daarna start de wandeling, in het donker langs een volledig uitgelichte route, langs tenten waar met muziek, met handvaardigheid of via allerlei symbolen en metaforen. Hier kan worden stil gestaan bij de overleden naasten. Wij trekken hierbij al jaren samen op met kunstenares Marion Vriens uit Roosendaal, die op haar kunstzinnige wijze, ouders die een kind hebben verloren handvatten wil bieden om in gesprek te gaan, om op een passende wijze stil te staan bij hun overleden kind.

Meer activiteiten

3 november 2018

Dat doet die van mij niet… lezing Team Danielle

Lezing van Nicolette Koopen op zaterdag 3 november a.s. in Eindhoven  Dat doet die van mij niet……. Zaterdag 3 november 2018 zal Nicolette Koopen van stichting team Daniëlle voor de OOK een lezing geven in Eindhoven. In de zomer van 2016 overleed de oudste dochter van Nicolette, Daniëlle op 21 jarige leeftijd. Daniëlle overleed nadat zij […]

Lees meer

18 november 2018

Lichtjesavond in Roosendaal

Op 18 november 2018 vindt ook in Roosendaal in de aula van begraafplaats Zegestede om 17.30 uur een herdenkingsbijeenkomst plaats voor overleden kinderen.

Lees meer
Spring naar toolbar