Algemene Ledenvergadering OOK oktober 2020

Datum/Tijd
zaterdag 17 oktober
Hele dag

Op zaterdag 17 oktober 2020 organiseert OOK een ledenvergadering (10.30-12 uur). De vergadering wordt i.v.m. corona online gehouden. In de middag vindt het online lotgenotencafé plaats. Het is mogelijk je alleen voor een dagdeel aan te melden.

10.30 – 12.00 uur algemene ledenvergadering, met op de agenda:

    • Jaarrekening en jaarverslag 2019*
    • Stand van zaken 2020
    • Begroting en plannen 2021*

*De stukken publiceren we een week voor de vergadering op de pagina ‘Organisatie‘ (onderaan).

12.00 – 13.00 uur lunch in eigen huis

13.00 – 15.00 uur Digitaal lotgenotencafé: Schrijftuintje
Je doet mee via dezelfde link als de vergadering

Schrijven vanuit je hart is een bijzondere manier om dicht bij ons kind, het verdriet, de kracht en onze liefde voor hen te komen. Onder leiding van Miranda van der Vegt gaan we aan de slag. Eerder verzorgde ze al drukbezochte én zeer gewaardeerde Schrijftuintje-workshops voor OOK. Dit is je kans nogmaals of alsnog mee te doen.

Afhankelijk van het aantal deelnemers maken we kleinere groepjes. Er is tijd om als je dat wil je verhaal te delen in de groep.

Je kan vanuit huis meedoen. Je hebt een computer, tablet of mobiel nodig om verbinding te maken via het programma ZOOM. Als je daarin ondersteuning wilt, laat dit dan bijtijds weten bij je aanmelding.
Thuis vragen we je pen en papier klaar te hebben liggen en tekenmateriaal dat je zelf prettig vindt om te gebruiken, kleurpotloden, stiften, (vet)krijt, houtskool. Als je dat niet hebt is pen of potlood en een stuk papier ook prima.

Meer activiteiten

17 oktober 2020

Online lotgenotencafé: Schrijftuintje

Lotgenoten en leden van de vereniging Ouders Overleden Kind zijn welkom om mee te doen aan het online lotgenotencafé Schrijftuintje op 17 oktober 2020.

Lees meer

3 oktober 2020

GEANNULEERD: Een middag met Ada de Jong in Gelderland

Door omstandigheden vervalt de middag met Ada de Jong in Elst. Kijk voor andere activiteiten in onze agenda op de website.

Lees meer
Spring naar toolbar