Algemene ledenvergadering oktober 2018

Datum/Tijd
zaterdag 06 oktober
10:30 - 17:00

Locatie
Dominicanenklooster Zwolle
Assendorperstraat 29
Zwolle

De volgende ledenvergadering is gepland op 6 oktober 2018.

In de ochtend bespreekt het bestuur graag samen met iedereen, die zich als lid betrokken voelt bij de vereniging, de agendapunten. Alle stukken voor de vergadering (Agenda, begroting 2019 en verslag vergadering 2 juni 2018) staan op de pagina ‘Organisatie‘.

Programma
10.30 uur Inloop met koffie, thee
11.00 uur start van de vergadering
12.30 uur lunch
Na de lunch staat een wandeling door Zwolle op de agenda.
17.00 uur Einde middagprogramma

Aanmelden voor de lunch is erg plezierig in verband met het bestellen van de catering. Aanmelden verloopt via onderstaand formulier.

Bereikbaarheid
Het station van Zwolle ligt op 12 minuten loopafstand van het klooster en 3 minuten lopen vanaf meerdere bushaltes. Mocht je met de auto komen dan is er gratis parkeergelegenheid op het terrein van het klooster (adres: Assendorperdijk 4). Indien de parkeerplaats vol is, verwijst het klooster naar de omliggende parkeerterreinen bij de Jumbo, aan de van Karnebeekstraat en de Turfmarkt (max 500 meter lopen). Hier geldt betaald parkeren. Een hele dag kost ca. €6.

Hartelijk dank en tot ziens op 6 oktober in Zwolle,
Cecile, Aart en Kees
Bestuur Ouders Overleden Kind

Meer activiteiten

18 november 2018

Herfstwandeling Overijssel

Wandelcyclus OOK Overijssel De wandelgroep OOK in Twente nodigt je uit, eens in het seizoen mee te gaan. We organiseren een wandelcyclus voor lotgenoten in Overijssel. Wil je eens met een lotgenoot praten? Samen wandelen in de natuur en ervaringen / herinneringen uitwisselen. Het kan troostvol zijn en perspectief bieden. De cyclus bestaat uit vier […]

Lees meer

3 februari 2019

Winterwandeling in Overijssel

De wandelgroep OOK in Twente nodigt je uit, eens in het seizoen mee te gaan. Samen wandelen in de natuur kan troostvol zijn en perspectief bieden.

Lees meer
Spring naar toolbar