Wereldlichtjesdag 2019

Wereldlichtjesdag 2019 op 8 december

‘Geen kind is zo aanwezig als het kind dat wordt gemist’ – Ide Wolzak

Op wereldlichtjesdag staan we stil bij onze overleden kinderen die we meedragen in ons hart en in verbondenheid in het licht zetten.

Jaarlijks, op elke tweede zondag in december, wordt ‘Wereldlichtjesdag’ gehouden. Op deze dag, om 19.00 uur ‘s avonds, steken mensen over de hele aarde kaarsjes aan ter nagedachtenis aan, op welke wijze dan ook, overleden kinderen.
De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben, en daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet.
‘Worldwide Candle Lighting’ is ontstaan in 1997 in Amerika. Inmiddels worden er nu op de hele wereld op de tweede zondag van december om 19.00 uur lokale tijd kaarsen gebrand voor onze overleden kinderen. Omdat we in verschillende tijdzones leven is het idee dat er die dag ieder uur ergens op de wereld kaarsen worden aangestoken voor een overleden kind.

In 2019 wordt deze dag gehouden op en rond 8 december, wereldwijd en ook in heel Nederland. Hierbij een zo compleet mogelijk overzicht van alle wereldlichtjes-bijeenkomsten. Lees vooral op de website of Facebookpagina van de locatie, of je de naam van je kind of kinderen kunt insturen voor vermelding, en hoe dat verloopt.

Staat jouw activiteit er niet bij? Meld deze aan ons!
We vermelden ze op alfabet. Als de gemeentenaam niet overeenkomt met de woonplaats, zetten we de woonplaats er ook bij.
Mis je er nog een? Kijk ook eens op deze website.

Datum bijgewerkt: 2 december 2019

Aalten GUV Uitvaartzorg, Romienendiek 2a Om 18.45 uur is iedereen van harte welkom. We beginnen om 19.00 uur met een lichtritueel en duurt tot ongeveer 20.00 uur. Aanmelden is fijn, via e-mail. Wil je de naam van jouw kind of kinderen laten noemen? Stuur dan voor 5 december een bericht.
     
Almere   Parkhuys Almere   Ouders zijn genodigd om te spreken. Informatie via de website
Alphen aan den Rijn/ Aarlanderveen HH. Petrus en Pauluskerk, Noordeinde 24, Aarlanderveen Een kind verliezen is je toekomst kwijt zijn. Het verdriet willen wij samen dragen. Deze avond heet de kerk je welkom, ook als je er nooit komt; wie verdriet voelt is welkom. U kunt een herinnering, zoals een foto mee nemen. U hoeft zich niet van te voren op te geven. Na de herdenking is er koffie of thee. Voor de kinderen is er limonade. Deuren open om 18.30 uur, aanvang 19 uur.
Amersfoort Van Tuyllstraat 27, Hooglanderveen Bij het Monument voor Overleden Kinderen op de begraafplaats achter de St. Josephkerk worden om 19 uur kaarsjes aangestoken. Ook is er muziek. 
Annen Openbare begraafplaats, Bosweg 6 Anloo Welkom vanaf 18.30 uur, einde bijeenkomst om 20.30 uur. Meer informatie via email
Apeldoorn   In het park Berg & Bos aan de J.C. Wilslaan 21   In Apeldoorn is het Nederlandse initiatief ontstaan. Welkom vanaf 18.15 uur, de bijeenkomst start om 18.45 uur. Meer informatie vind je op de website en op Facebook
Bathmen Cultuurhuus Braakhekke, Schoolstraat 6A De deuren zijn open vanaf 18.15 uur, de bijeenkomst start om 18.45 uur. Meer informatie vind je via Facebook.
Bergen op Zoom Rijksscholengemeenschap ’t Rijks
Burgemeester Stulemeijerlaan 24
Georganiseerd door vrijwilligers van OOK.
Van 17-21 uur. Meer informatie via onze website.
Best De Huiskamer van Best
Raadhuisplein 30B
Iedereen is welkom vanaf 18.30 uur. Meer informatie vraag je aan via e-mail
Berkelland/ Beltrum R.K. kerk
Mariaplein 4
Het thema is: Over jou wil ik vertellen … Inloop vanaf 18.30 uur, aanvang 19 uur. Neem een glazen potje (voor een waxinelichtje) mee.
Burgum   Kruiskerk
Nieuwstad 5
  Inloop vanaf 18.30 uur, aanvang 18.45 uur. Je mag een foto of een ander symbool meenemen waarmee je jouw kind herdenkt.
Boskoop Aula algemene begraafplaats
Roemer 39 in Boskoop
Zaal open om 18.15 uur, aanvang 18.45 uur. Meer informatie via de website.
Cuijk Buitenplaats Zevenhutten, Hoenderberg 9 Vanaf 14.30 uur ben je welkom. Met een LED-lichtshow en stamppotten. Meer informatie via de website.
Den Bosch   Begraafplaats Orthen   Van 18-20 uur. Meer informatie via de website
Den Haag Laan van Eik en
Duinen 40
Vanaf 18.30 uur aanvangst met koffie en thee. Om 19 uur wordt de grote kaars aangestoken. Vanaf 19.30 een fakkeltocht. Meer informatie via Facebook.
Denekamp   Oldenzaalsestraat in Denekamp   Welkom in Museum Natura Docet Wonderryck. Aanvang om 18.45 uur. Na afloop koffie en thee in het restaurant.
Deurne St. Willibrorduskerk
Markt 9
In Deurne vindt een speciale oecumenische viering plaats om 19.00 uur.
Doetinchem/ Achterhoek

Rietveld Lyceum, Kruisbergseweg 4 te Doetinchem

Wilt u aanwezig zijn? wilt u aanwezig zijn en een bijdrage leveren of betrokken zijn bij de organisatie? Stuur ons een e-mail. Wij ontvangen graag de naam van het overleden kind, met geboortedatum en datum van overlijden,  en met hoeveel personen u komt.

Dordrecht Uitvaartcentrum, Nassauweg 190 Organisatie door Uitvaart Dordrecht, No Lomits, No Labels. Meer informatie via de website.
Dronten Begraafplaats De Wissel Vanaf 18.30 uur: welkom op de begraafplaats De Wissel te Dronten. De herdenking start om 18.45 uur. De bijeenkomst vindt buiten plaats, dus trek iets warms aan. Meer informatie op de website.
Ede Landgoed Huize Kernhem, Kernhemseweg 7 Aanvang 18.30 uur, om 19.00 uur steken we de kaarsjes aan. We sluiten de avond rond 19.30 uur af. Meer informatie via Facebook. Wil je je aanmelden? Stuur een mailtje.
         
Eenrum Notoarestoen, Ernstheemsterpad De tuin is geopend vanaf 18.15 uur, de bijeenkomst start om 18.30 uur. Je kunt een hartje in de hartesboom hangen. Wil je de naam van je kind laten noemen? Stuur een mail. Meer informatie via Facebook.
         
Eindhoven De Grote Beek Eindhoven Ontvangst vanaf 15 uur, meer informatie vind je op Facebook
Elst/ Overbetuwe Werenfriduskerk, Elst Iedereen is welkom, ook met (kleine) kinderen. Aanmelden is erg prettig via e-mail en/of Facebook.
Wil je een naam laten noemen? Stuur een mailtje.
Emmeloord MFC Nieuw Jeruzalemkerk, Cornelisdirkszplein 10 Ontvangst 18.30 uur, aanvang bijeenkomst 18.45 uur. Het is mogelijk om namen van de kinderen op te schrijven, deze namen worden dan voorgelezen. De bijeenkomst duurt ongeveer een uur. Daarna is er gelegenheid om met elkaar koffie te drinken. Organisatie is in handen van o.a. Levamentum.
Emmen Grote Kerk Deuren open vanaf 18.30 uur, aanvang 18.45 uur. Wil je een bijdrage leveren aan het programma? Stuur een e-mail.
Enschede Uitvaartcentrum Enschede
Wethouder Beversstraat 104
U bent welkom vanaf 18.30 uur. Het hele programma staat op de website. Aanmelden wordt op prijs gesteld via de website.
Etten-Leur Algemene begraafplaats Van 17-20 uur. Informatie via Facebook
Goes Uitspanning De Goederenloods, Albert Plesmanweg 23 in Goes, gelegen in de nabijheid van het NS-station Welkom vanaf 18.15 uur. We herdenken alle kinderen die overleden zijn, want de liefde blijft bestaan. Om 19.00 uur steken we een kaarsje aan en noemen we hun naam. Niet loslaten maar anders vasthouden. Rond 20.30 uur ronden we de bijeenkomst af. Meer info via de website
Gooise Meren/ Muiden De Kazerne van Muiden De stille tocht vertrekt om 17.45 uur vanaf de P1 in Muiden en eindigt rond 18.10 bij De Kazerne. Daar kan iedereen die dat wil bloemen leggen in een groot hart, ter nagedachtenis aan de overleden kinderen. Meer informatie vind je via Facebook
Gouda Burgerhal, Oude Stadhuys, Markt 1 Inloop vanaf 18.30, start 19.00 uur. Meer informatie via e-mail.
Groningen Noorderplantsoen Groningen Van 18.30-19.45 uur. Meer informatie, zoals over het programma en meer praktische zaken, vind je via de website 
Haarlem Oosterkerk Haarlem, Zomerkade 165 Om 18.30 uur gaan de deuren open, de bijeenkomst start om 18.45 uur en eindigt rond 19.30 uur. Daarna welkom voor koffie. Aanmelden mag, mail dan naar Ariënne.
Haarlemmermeer/
Zwaanshoek
Algemene begraafplaats Meerterpen, Spieringweg 1021, Zwaanshoek Samen delen we het gemis door het aansteken van een lichtje en het noemen van de namen met muzikale omlijsting van het koor Singing Unlimited. Juliëtte Zwaan (Stichting Félice) deelt haar verhaal. Aanvang: 18.00, einde 19.30 uur. Meer informatie op de website.
Hardenberg Hessenweg 7, tegenover de Bokkepruik De avond begint met een fakkeltocht om 18.15 uur, vanaf de parkeerplaats bij de Rabobank (Hof van Otten). De tocht eindigt bij de Witte of Lambertuskerk aan de Scholtensdijk 24. Daar begint de ceremonie in de kerk vanaf ongeveer 18.45 uur. Meer informatie vind je op de website.
Heemskerk Dorpskerk, Kerkplein 1 Inloop vanaf 18.15 uur, de bijeenkomst begint om 18.45 uur. Meer informatie via Facebook.
Heerenveen

Het kerkje op de begraafplaats Schoterhof in Nieuweschoot

Welkom aan iedereen die zich aangesproken voelt. Het kerkje is vanaf 18.30 uur geopend. Wilt u dat de naam van uw kind wordt genoemd dan kunt u dat op dat moment aan ons doorgeven.
Heilig Landstichting

 

Cenakelkerk aan het Pastoor Rabouplein 1 te Heilig Landstichting

Vanaf 18.30 uur inloop, om 19 uur wordt het licht binnengebracht. De namen van de kinderen worden opgenoemd en er worden lichtjes voor ze aangestoken. Verzoek: neem zelf een leeg potje of kaarsenhoudertje (wel of niet versierd) met een waxinelichtje mee zodat we samen de kinderen in het licht kunnen zetten. Aanmelden (ook aantal aanwezigen) via email.
Heiloo Witte Kerk 2019 staat in het teken van de ‘lichtstraal’. Stichting Kist en OOK verwelkomen iedereen vanaf 18 uur op de informatiemarkt. Om 18.45 uur start de herdenking. Meer informatie op Facebook en op onze website.
Herwijnen Geofort Herwijnen Vanaf 17.45 uur; meer informatie via de website en via Facebook
Heythuisen/ Leudal R.K. Begraafplaats aan de Antoniusstraat. Begint om 18.45 u. Meer informatie via deze website
Hilversum Kolhornseweg 13 Vanaf 18.45 uur. Meer informatie is te vinden via Facebook
Hollandscheveld Buurthuis Nieuw Moscou
Zuideropgaande 150, Hollandscheveld
Aanvang: 18.30 uur (inloop om 18.00 uur)
Einde: ± 19.45 uur
Aanmelden niet nodig. Wil je contact? Stuur dan een e-mail.
Hoeksche Waard/ Oud-Beijerland De Open Hof
W. Van Vlietstraat 2a
Vanaf 18.30 uur. Meer informatie en aanmelden via de website
Houten Begraafplaats Oud Wulven, Oud Wulfseweg Licht in herinnering 2019: haakt aan op Wereldlichtjesdag. Om 15.00 uur is het ontvangst met een warm drankje. Om 15.30 uur volgt een welkom met een moment van stilte. Na de stilte worden de namen van overledenen uitgesproken. Rond 16.00 uur lopen de aanwezigen de begraafplaats op om de lichtjes naar een graf of naar het strooiveld te brengen.
Kampen Algemene Begraafplaats Bovenbroek. Het programma start om 18.30 uur. Meer informatie via Facebook
Katwijk Aula op begraafplaats Duinrust Let op: zaterdag 7 december kan men binnenlopen. Meer informatie via Alles over Katwijk.
Langsingerland/ Bergschenhoek Gemeentehuis Lansingerland
Tobias Asserlaan 1 in Bergschenhoek
Vanaf 18 uur deuren open, om 18.30 uur aanvang avond. We luisteren naar muziek en woorden ter herinnering. De namen worden genoemd en kaarsen aangestoken. Voor de kinderen is er een knutseltafel. Na afloop koffie/ thee/ limonade. Aanmelden via dit formulier.
Leeuwarden: 2x Koepeltheater

en

Noorder Begraafplaats, Schapendijkje 4

Meer informatie vind je via Facebook

en

Vanaf 18.30 uur ontvangst in Het Theehuis op de begraafplaats. Om 19.00 uur naar het Monument voor Bijzondere Kinderen.  Muziek en gedichten.

Leiden Burgerzaal, Stadhuis Welkom vanaf 18.15 uur. Meer informatie via Facebook
Leidsche Rijn- Utrecht Bosspeeltuin bij Parkrestaurant Anafora
Màximapark
Vanaf 18 uur kun je een kaarsje aansteken. Om 18.40 uur begint de bijeenkomst. Je mag een eigen kaarsje meenemen. Donaties welkom. Informatie vind je op de website
Lelystad Aula van het Yardenhuis, crematorium Vanaf 18.15 uur ben je welkom. Opgeven kan door een email te sturen met eventueel de voor- en achternaam en leeftijd van het overleden kind.
Lemmer Nieuwe begraafplaats Inloop is vanaf 18.45 uur, aanvang is 19.00 uur.
Wij nodigen iedereen uit om deel te nemen aan dit samenzijn. Meer informatie via deze website.
Linschoten-Montfoort De Rank
Montfoort
Van 18.30-19.45 uur. Alle informatie is te vinden via Facebook
Lunetten/ Utrecht Fort Lunet IV, Oude Liesbosweg 68 Hanneloes en Andrik van het duo Black Elder Tree zorgen voor prachtige muziek. Samen maken we licht.
Deze viering wordt ondersteund door een bijdrage uit het Initiatievenfonds van de gemeente Utrecht, met dank. Meer weten, of deelnemen? Stuur een mail. Meer informatie via Facebook.
Meppel De Poort (ingang algemene begraafplaats Meppel) Vanaf 18.30 uur is iedereen welkom om onze ‘stille’ kinderen te gedenken. Wil je een naam genoemd hebben? Stuur dan een e-mail.
Middelburg ‘Pluk de dag, En … dan is er koffie’, gevestigd aan de Korte Geere 20 Welkom vanaf 18.15 uur. We herdenken alle kinderen die overleden zijn, want de liefde blijft bestaan. Om 19.00 uur steken we een kaarsje aan en noemen we hun naam. Niet loslaten maar anders vasthouden. Rond 20.30 uur ronden we de bijeenkomst af. Meer info via de website.
Naaldwijk Inloophuis Carma Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door vrijwilligers van OOK. Zij nodigen iedereen uit om samen te eten voordat er kaarsjes worden aangestoken. Meer informatie vind je op onze site.
Nieuw Bergen (L) Aula van Afscheidshuis ‘Rembrandt’, Rembrandtplein 10 Welkom vanaf 18 uur. Je vindt meer informatie via Facebook. Aanmelden is erg prettig; je kunt ook de naam van je kind of kinderen doorgeven zodat ze worden genoemd.
Nijmegen Stevenskerk Vanaf 18 uur: deuren open. 18.30 uur: aanvang bijeenkomst. Hier vind je meer informatie
Nuenen Het Boordhuys, Boord 37 Aanvang om 18.30 uur (Inloop vanaf 18.15 uur)
Graag aanmelden via e-mail of bel Michelle van Hout 06-10130803.
Ommen De vijver bij de Jeroen Boschstraat (Alteveer) Welkom vanaf 18.15 uur. Een bijeenkomst met bootjes. Meer informatie via Facebook
Oirschot Kapel van Klooster Nazareth
Koestraat 35
Sterren van liefde’ is het thema. Als je je aanmeldt, dan ligt er een ster met een kaarsje voor je klaar. Dit kan via e-mail, zie de website
Oosterbeek Begraafplaats Noord en Zuid, Van Limburg Stirumweg Let op: op woensdag 11 december, inloop vanaf 18.30 uur, aanvang 19 uur. Meer informatie via deze website. Wil je de naam van jouw kind laten noemen? Kijk op de website.
Oss Constantijn Huijgensstraat 38 Inloop vanaf 18.30 uur. Bijeenkomst van 19-20 uur. Je mag een foto meenemen (max. 10*15 cm), of een voetadrukje. Kinderen zijn welkom; er is opvang. De bijeenkomst wordt afgerond door een wandeling naar het Vlinderboek-monument in het Elzeneind park (trek warme kleding aan). Meer informatie via e-mail (let op: nieuw mailadres).
Oud-Avereest/ Balkbrug De Reestkerk, Oud Avereest 5, Balkbrug Gebouw open 18.15 uur, start bijeenkomst 18.30 uur. Na de bijeenkomst is er gelegenheid om koffie te drinken in De Wheem. Meer informatie vind je op Facebook
Purmerend Stichting Taborkerk
Maasstraat 2
Welkom vanaf 18.3 uur. Na de herdenking is er gelegenheid om na te praten met een hapje en een drankje en om samen herinneringen en troost te delen. Meer informatie via de website
Raalte Omni Mobilae, Berkendijk 10 in Heino Inloop vanaf 18.15 uur, aanvang bijeenkomst 18.45 uur. Meer informatie vind je op Facebook
Renkum Begraafplaats Harten, Hartenseweg Let op: op woensdag 18 december, inloop vanaf 18.30 uur, aanvang 19 uur. Meer informatie via deze website. Wil je de naam van jouw kind laten noemen? Kijk op de website.
Rijswijk ’t Oude Raadhuis, Laan Hofrust 4. Inloop vanaf 18.30 uur, aanvang bijeenkomst 19.00 uur. Meer informatie op Facebook.
Rosmalen
basisschool E.C. t Sparrenbos, Eikakkerhoeven 83
Inloop vanaf 18.15 uur. Aanvang om 18.30 uur. De zee van licht gaat door, omdat onze kinderen belangrijk zijn en blijven.
Wil je een gedicht voordragen? Meld je aan! Meer informatie en aanmelden via e-mail.
Schijndel De Kloosterkapel van Annahof-St. Barbara, Wijbosch-Schijndel Inloop is vanaf 18.00 uur, iedereen is welkom. Meer informatie via e-mail
Sevenum (Noord-Limburg) Pastoor Vullinghsplein Om 18.30 uur start een korte tocht met licht van het Pastoor Vullinghsplein naar de blokhut van het Jongerengilde (het Vongdere 1)
Sint-Oedenrode De Knoptoren (Kerkdijk-Noord 8) Deuren open om 18.30 uur, einde bijeenkomst om 19.45 uur
Sliedrecht In het pand van Crescendo aan de Kerkbuurt Welkom vanaf 18.45 uur. Er zullen korte toespraken zijn van onder andere burgemeester Bram van Hemmen en mensen die hun kind hebben verloren. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Crescendo. Meer informatie is te vinden via Facebook
Sneek Talitha Koem, Harste 8 Zaal open om 18.30 uur. Meer informatie vind je op Facebook.
Spanbroek ‘t Kerkhuys, Spanbroekerweg 37 Aanvang 18.30 uur, zelf een kaarsje meenemen. Meer informatie via e-mail.
Steenwijk Oude begraafplaats, Meppelerweg Welkom vanaf 18.30 uur. Kaarsen zijn €2, eigen kaarsen meenemen mag ook. Organisatie is in handen van Werkgroep Wereldlichtjesdag Steenwijkerland.
Stein Aula van het crematorium, Vouershof 1, Geleen Welkom vanaf 17.30 uur. De locatie is ruim genoeg ook voor rolstoelen en kinderwagens. Meer informatie vind je via de website of via Facebook.
Tegelen Algemene begraafplaats Tegelen
Kerkhoflaan 10c (5931 TN)
Aanvang 18.50 uur. Meer informatie vind je op de website. Neem een lichtje mee, sponsor de aanschaf van meerdere lichtjes, of schaf een lichtje aan bij Homemade Kaarsjes uit Tegelen: zie de facebookgroep.
Terneuzen Lemonade Terneuzen, Kandeelstraat 5-7 Vanaf 18.30 uur. Meer informatie vind je op de website 
Tilburg Crematorium Tilburg Van 19-20.30 uur, informatie via Facebook
Tubbergen Sint-Pancratiusbasiliek, Grotestraat 70 Aanvang 19:00 uur. Informatie en aanmelden via de website. Ook kun je alvast digitaal een kaarsje branden.
Valkenswaard Mariakerk, Warande 8, Valkenswaard ‘Licht dat niet dooft, liefde die blijft!’
Welkom vanaf 18.30 uur. Om 19:00 uur zullen alle lichtjes branden, delen we het gemis en koesteren we herinneringen.

Aanmelden en opgeven van de naam met eventuele foto kan via e-mail.
Veldhoven Ceremonieruimte Dela, Eindhovensebaan 29 De aula is open vanaf 18 uur. De herdenking start om 18.30 uur en eindigt om 19.30 uur. Daarna is er ruimte om wat te drinken en na te praten. Meer informatie staat op onze site.
Waddinxveen Thema: Licht op herinnering. Meer informatie volgt.
Waspik Algemene begraafplaats, Roonlaan Yvonne verwelkomt iedereen. Wil je haar vooraf mailen? Dan kan dat, klik hier.
Woerden Begraafplaats Rijnhof en aula, Geestdorp 20 Inloop vanaf 18.30 uur. Meer informatie vind je op Facebook
   
Zaanstad/ Krommenie Lichtjes in de Vermaning, Noorderhoofdstraat 46
Krommenie
  Let op: al op zaterdag 7 december, vanaf 18 uur deuren open. Lees verder op Facebook
Zaandam/ Zaanstad Oostzijderkerk, Zuiddijk 1 Zondag 8 december. Inloop tussen 18.30-18.50 uur. Einde bijeenkomst rond 20.15 uur. Meer informatie via de Facebookgroep.
Zeist Afscheidshuys ‘t Zeisterbosch
Laantje zonder Eind 5 (hoek Woudenbergseweg 44A)
Inloop: 18.45 uur | Start bijeenkomst: 19.00 uur
Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee. Eindtijd: ca. 20.30 uur
Aanmelden verloopt via e-mail
Zoetermeer Meerbloemhof Van 18.30-18.45 welkom in de Meerbloemhof, daarna start een stille tocht. Lees verder op de website.
         
Zwolle Huize Hofvliet aan de Pannekoekendijk 15 Thema: “Wij denken aan jou”. Welkom vanaf 18.30 uur, om 19 uur steken we de kaarsen aan.
         
BELGIË – Vlaanderen   Aanmelden gewenst    
Brugge   De Brug, Hauwerstraat 3A   Onthaal vanaf 18 uur. (zie www.vrijzinnigwestvlaanderen.be/wereldlichtjesdag)
         
Kortrijk   VC MozaÏek Kortrijk, Overleiestraat 15A   Start om 18.30 uur. Meer informatie op Facebook
         
Roeselare   St. Amandskerk, De Coninckplein 5   Herdenking om 18.30 uur (zie www.vrijzinnigwestvlaanderen.be/wereldlichtjesdag)
         
Diksmuide   Provinciaal bezoekerscentrum De Blankaart,
Iepersteenweg 56
  Om 18u starten we met een stiltewandeling in De Blankaart (zie www.vrijzinnigwestvlaanderen.be/wereldlichtjesdag)
         
Oosterzele/ Moortsele   Pastorietuin van Moortsele (Sint-Antoniusplein)   Ontvangst vanaf 18.30 uur. Aanvang: 19 uur. Wie aanwezig wil zijn, wordt bij voorkeur gevraagd de aanwezigheid te bevestigen via [email protected] of 09 362 50 09.
         
Hoeselt   Kluis Van Vrijhern te 3700 Hoeselt   Welkom vanaf 18 uur. Verwarmde tent. Aanmelden is heel fijn: vermeld je ook de naam van je kind of kinderen, als je die genoemd wil hebben? Meer informatie via de website.
         
Genk   In de schouwburg van het stadhuis   Meer informatie via HLN.be

 

Gerelateerd